Acts 

Onderstaande acts zijn speciaal ontworpen voor bedrijfsevenementen. Elke creatie is ontstaan na jaren ervaring op talloze evenementen. Deze acts komen optimaal tot hun recht bij het onthaal van uw event. Omdat we van mening zijn dat die eerste indruk van essentieel belang is en omdat we overtuigd zijn dat een jongleur die eerste indruk kan voorzien van de nodige impact!

Verras u gasten vanaf het eerste moment met een visuele act die meteen de toon zet voor de rest van de avond. Een jongleur aan de voordeur! Een galante ontvangst die niemand ongemerkt passeert en de gasten meteen trakteert op een wauw-moment. 

Een unieke binnenkomer! 

Een begaafd jongleur staat aan het onthaal en zorgt voor spektakel. De gasten die arriveren krijgen plots een bal toegeworpen. CATCH! Wanneer ze de bal gevangen hebben kunnen ze hem opendraaien en binnen in de bal vinden ze een persoonlijke boodschap.

Een unieke en interactieve ontvangst waar over gepraat zal worden.

De boodschappen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van het bedrijf of evenement OF zet enkele collega's op een speciale manier in de bloemetjes door in 1 op 100 ballen een speciale verrassing te verbergen. 

 

Van ver zichtbaar en ongelooflijk knap van dichtbij. Jongleerpatronen met lichtgevende ballen en kegels op klassieke muziek. Een wonderlijk geheel met starende blikken tot gevolg. Subtiel en bombastisch tegelijk. Poetry with balls!

CATCH

LIGHTS IN THE SKY

BUBBLES 

Een sprookjesachtig tafereel. Duizenden zeepbellen vliegen door de lucht.  Wanneer de jongleur vervolgens begint te jongleren met glazen ballen ontstaat er een een surrealistisch beeld waarnaar je wil blijven kijken. Een optische illusie vervaagt de grenzen tussen bel en bal en zorgt voor een magisch moment dat nog even zal blijven hangen. Net als de bellen. Deze tot de verbeelding sprekende onthaalact is een ideale blikvanger aan de start van het event. 

JUGGLING MINDS

Dit is een van de meest unieke en speciale acts die je zal tegenkomen. Tijdens deze act beslissen de gasten zelf wat er gebeurd. Door met een dobbelsteen en een kleurblokje te dobbelen kiezen ze het aantal ballen en de kleur van de ballen waarmee de jongleur aan de slag gaat. MAAR dit doen ze zonder dat de jongleur kan zien welk aantal ogen en welke kleur er gedobbeld werd. Enkel de gasten kennen dus de toevallige keuze.

 

En dan plots, komt de jongleur in beweging. Hij neemt een aantal ballen en begint te jongleren tot verbazing van de toeschouwers. De mensen zijn niet alleen onder de indruk van zijn jongleerkunsten maar vooral van het feit dat hij met het exacte aantal ballen jongleert dat net gedobbeld werd, in exact dezelfde kleur! Die kans was wel heel erg klein. Deze originele act zal over de tongen gaan en niet snel vergeten worden. 

Stefan Paridaen 2020